Els berguedans Besos de Perro preparen un «concert especial» pel seu tercer aniversari

Serà aquest dissabte a La General, amb la col·laboració d'altres músics i grups

Redacció
20 de gener del 2016
Actualitzat el 22 de gener a les 10:50h
1200_1453287656besos
1200_1453287656besos

El grup de música berguedà tribut a Marea,Besos de Perro, ja té l'engranatge preparat per realitzar, aquest proper dissabte 23 de gener, un “concert especial” que commemori el seu tercer aniversari. Segons han explicat, serà un esdeveniment únic, amb un repertori especial per a l'ocasió, que superarà les dues hores de durada i que comptarà amb diverses col·laboracions de músics d'altres bandes, com ara els barcelonins Exeso, els berguedans Manolitos Band, o Barrena, la banda tribut a Barricada, a part de d'un violinista i dos violoncel·listes. 

Besos de Perro va néixer a finals del 2012 quan el vocalista David Cols, provinent d'Hormigon Armado, va voler organitzar un tribut a Marea. En aquest camí, va contactar amb els músics Ramon Chacón, Bernat Gilabert, Gerard Marin i Isidoro Martínez, que van cohesionar estils i maneres de tocar, aconseguint el "feeling necessari" per portar als escenaris un repertori emblemàtic, però també ple d'energia. 

A partir de llavors, la tria del nom va ser senzilla, segons ha explicat el grup. Besos de Perro va ser el disc amb el qual Marea va saltar a la fama per tal de convertir-se en una icona del rock. Ja el 2012, els berguedans tocar en diverses parts de l'Estat espanyol i, aquest 2015, s'han desplaçat a ciutats com Saragossa, València i Barcelona, participant en festivals com el Traska-Rokc i el Desperta Ibers. 

El concert d'aniversari de Besos de Perro serà aquest dissabte a partir de la mitjanit, i amb entrada única de cinc euros.