Saldes tornarà a posar en marxa la revista municipal

La publicació tindrà caràcter semestral i permetrà la participació dels ciuadans

Redacció
20 de gener del 2016
Actualitzat el 22 de gener a les 10:34h
L'Ajuntament de Saldes treballa per tornar a editar la revista Saldes en format imprès durant aquest 2016. Segons han informat, aquest butlletí municipal es va començar a publicar el 1997 sota el govern de Pere Casafont. Llavors, el seu objectiu era comunicar als habitants què es feia des del consistori, a part de fomentar la cultura i el coneixement de les festes. 

Amb aquesta nova publicació, que segueix l'estela de l'anterior i tindrà caràcter semestral, l'Ajuntament realitzarà entrevistes, publicarà la informació municipal sobre esdeveniments i actuacions, projectes de futur, es recomanaran llibres i propostes culturals, i s'indicaran diversos llocs visitables del municipi. A part, també hi haurà un apartat titulat "Temps era temps", on es recordaran esdeveniments històrics de la zona i l'agenda d'activitats. 

Per altra banda, els vilatans que ho desitgin podran escriure a la revista, que es gestionarà des de la Regidoria de Comunicació. Per a Jasmina Prat, edil d'aquesta àrea, és "molt important" aquesta reedició per tal de transmetre a la població dispersa del municipi de Saldes la diferent informació sobre el poble. A més, també ha remarcat la rellevància d'un mitjà escrit per arribar a les persones que no són usuàries de les noves tecnologies i que volen "prendre part" en la vida del municipi, o a aquelles que, per altres motius, viuen fora.

 

La regidora de Comunicació, Jasmina Prat, amb l'última edició de la revista. Foto: AjSaldes