Cap berguedà al «sottogoverno» de Carles Puigdemont

Els nomenamens d'aquest dimarts refermen la baixa de Juli Gendrau al capdavant de la delegació del Govern a la Catalunya Central | L'exalcalde de Berga continua esperant designació

Redacció
19 de gener del 2016
Actualitzat el 22 de gener a les 10:45h

Carles Puigdemont mirant Munté i Junqueras al primer consell executiu Foto: Adrià Costa


Una de les principals tasques del primer consell executiu ordinari del Govern de Carles Puigdemont ha estat el nomenament del denominat sottogoverno. Concretament, i després que la setmana passada es fessin oficials els noms dels secretaris generals, aquest dimarts s'han nomenat una quarantena de càrrecs més, entre secretaris, directors generals i delegats.

Com ja es va avançar aquest dissabte, l'exalcalde de Berga i fins el moment delegat del Govern de la Catalunya Central, Juli Gendrau, ha estat substituït per la republicana i exalcaldessa de Santpedor, Laura Vilagrà. Aquest moviment, segons va explicar Gendrau a NacióBerguedà, va respondre a equilibris de partits dins de la candidatura unitària de Junts pel Si. Alhora, també va anunciar que, malgrat no formar part de la delegació, comptaria amb un càrrec, encara per concretar, dins l'executiu.

El Berguedà, però es queda sense representants a primera i segons fila del Govern, i sense cap diputat al Parlament.
 

Consulta els nous nomenaments d'alts càrrecs del Govern