La Bauma dels Encantats canvia el format del Ball dels Cornuts

L'entitat organitzarà un sopar a la carpa del passeig de la Indústria

Redacció
16 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:18h
La comparsa guanyadora del premi de Carrosses
La comparsa guanyadora del premi de Carrosses | Pere Gendrau

La comparsa guanyadora del premi de Carrosses Foto: Pere Gendrau


Ni el fred, ni el mal temps frenaran els canvis que la Bauma dels Encantats, l'entitat organitzadora del Ball dels Cornuts de Carnestoltes, té preparats per a aquest dia tan esbojarrat. Aquest any, amb l'objectiu de modernitzar aquesta activitat posterior a la rua, el Ball dels Cornuts es passarà a fer a la gran carpa que hi ha situada al passeig de la Indústria en comptes del Pavelló d'Esports, amb entrada gratuïta i calefactors elèctrics per combatre un fred que, enguany, arriba tard. 

Aquesta serà la principal novetat del Carnestoltes d'enguany que, a més, també comptarà amb un sopar popular que, segons ha informat l'Ajuntament de Berga, servirà per “recuperar les forces perdudes a la rua” i “aguantar el ritme de la nit”. La idea, tal com han precisat, és que les comparses participants puguin sopar a mesura que vagin arribant, que la carpa es converteixi en un punt de trobada de tota la ciutadania i que, una vegada finalitzada la rua, aquest eix de Berga sigui un batibull d'activitat. 

A més, la gran carpa també comptarà amb una pantalla gegant a través de la qual es podrà anar seguint la rua en directe i, a partir de les 22.30 hores, el PD Nanfu amenitzarà la primera part del Ball amb música de tot tipus. Ja entrada la mitjanit, ha indicat l'Ajuntament, es farà l'entrega de premis i, una vegada coneguts els guanyadors, continuarà la festa amb altres punxa discs de la comarca. 

Pel que fa al sopar, la Bauma ha informat que es poden adquirir tiquets anticipats a partir del proper dilluns 18 de gener i fins el dia 4 de febrer a Cal Negre, el Forn Santa Anna i al Rock & Classics. El preu serà de 4 euros, i inclourà un entrepà i beguda.
Arxivat a