El CE Berga vol que l'Ajuntament pagui la neteja dels vestidors

Mònica Garcia afirma que la neteja dels vestidors del camp de futbol s'haurà de negociar amb un nou conveni entre les dues entitats | La regidora lamenta el mal entès

Aida Morales
15 de gener del 2016
Actualitzat el 22 de gener a les 10:49h
Camp de futbol de Berga
Camp de futbol de Berga | AjBerga

Camp de futbol de Berga Foto: AjBerga.


Desavinences i mals entesos entre el Club Esportiu Berga i l'Ajuntament de la ciutat per la neteja dels vestidors del camp de futbol. Aquest dijous al Ple municipal, el regidor convergent Pau Bessa ha demanat a la regidora d'Esports, Mònica Garcia, com pensava realitzar la neteja dels nous vestidors, ara que el club ja no se'n farà càrrec.

I és que, des de principis d'any, el CE Berga ha donat de baixa la persona que fins llavors realitzava aquestes tasques i ha demanat al consistori que, igual que passa en altres instal·lacions municipals, sigui la institució qui s'encarregui de la neteja.

En aquest punt, Garcia ha lamentat que, de moment, no s'hagi pogut arribar a un acord, tot relatant que, ara per ara, "el tema està en fals". El problema, ha destacat, és que el conveni d'ús del camp de futbol està caducat des de fa anys, motiu pel qual s'ha de renovar però, fins que això no passi, les condicions restaran com fins ara, és a dir, assumint la neteja des del CE Berga. 

"Intentarem accelerar la renovació d'aquesta concessió, veure aquest conveni, posar-nos d'acord i establir com ho farem", ha contestat a Bessa, que ha insistit en les reivindicacions del club. A més, la regidora també ha recordat que aquesta instal·lació no és com, per exemple, el Pavelló Vell, ja que és "exclusiva" del club de futbol i, per tant, les condicions també han de ser diferents. 

Per altra banda, i respecte dels suposats avisos del club entorn del fet que una persona passi a cobrar per la "finestreta" del consistori, Garcia ha remarcat que això no pot ser així i que, si finalment l'Ajuntament s'ha de fer càrrec de la neteja, es buscarà la manera adequada: "El que no podem fer és contractar algú".
Arxivat a