Gironella ja compta amb un Catàleg de camins municipals

Inventarien 40 camins que sumen més de 24 quilòmetres

Redacció
15 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:57h

L'alcalde de Gironella, David Font, amb el diputat Jordi Fàbrega Foto: DipuBcn.


L'alcalde de Gironella, David Font, va rebre aquest dijous de la mà del diputat d'Infraestructures viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega, el nou Catàleg de camins municipals de la vila, una eina que inventaria el conjunt de vies existents en el terme municipal. 

En total, a Gironella s'han inventariat uns 40 camins que sumen, en total, 24,53 quilòmetres. Aquesta informació s'ha conformat en base a la geometria dels camins, la funcionalitat, l'estat de conservació, l'amplada i el tipus de ferm, amb un treball de camp amb visites a totes les vies i dades per al seu posterior processament informàtic. 

Segons la Diputació de Barcelona, l'amplada de la majoria de camins és variable, tot i que tots ells són aptes per a vehicles. Pel que fa al ferm, n'hi ha de terra, de rodadura, d'aflorament de roca, d'aglomerat i de formigonat. De cada camí, a més, s'ha confeccionat una fitxa amb les seves característiques, un recull fotogràfic i un plànol de la situació a escala 1:5.000.
 
Arxivat a