Entreguen els premis als guanyadors del concurs d'Instagram de la Patum

Els usuaris @vburriez, @janinavilana i @seratbcn són els guanyadors de les tres categories

Redacció
15 de gener del 2016
Actualitzat a les 10:29h
Fotografia premiada
Fotografia premiada | @janinavilana
L'associació dels productors de la marca Patum i patrocinadors del concurs, conjuntament amb la regidora de Patum, Mònica Garcia i el Patronat Municipal de la Patum han entregat, aquest dijous, els premis del Concurs d'Instagram de la Patum 2015. Ha estat a la Botiga de la Patum, amb els tres guanyadors de les categories; @vburriez, per la imatge 'Últim salt de Plens de la Patum 2015'; @janinavilana per 'Ballant', i @seratbcn per la fotografia 'Salt de Plens de Patum'. 

Aquestes tres imatges han estat escollides les millors que els instagramers han penjat a la xarxa en les categories de Patum Completa, Passacarrers i millor retrat de la Patum infantil, segons el jurat format pel fotògraf Manel Escobet, el també fotògraf i membre de l'AFTDAO David Barra i el membre de la Junta de l'Associació 'La Patum, Productors' Gerard Gonzàlez. 

En aquests casos, els tres guanyadors han rebut un lot de productes de la Patum, i un àlbum personalitzat instagràfic. La repartició dels premis d'aquest concurs s'ha demorat a causa de la gran quantitat d'imatges que es van rebre. 
 

Foto: @vburriez

 

Foto: @janinavilana

 

Foto: @seratbcn

Arxivat a