El Casal Panxo obre el debat sobre alternatives alimentàries aquest dissabte

El casal independentista de Berga convida tothom a les xerrades de La Pellofa i el Projecte Pam a Pam i al posterior debat

Redacció
14 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:50h
El Casal Panxo de Berga ha organitzat, per aquest proper dissabte 16 de gener a les 18.00 hores, un debat obert sobre alternatives alimentàries. Aquest es farà al Casal de la Gent Gran, amb voluntat d'atraure i implicar la ciutadania de Berga, i a través de dues experiències laborals i socials que han aprofundit en aquest sector.

Per això, a banda de posar sobre la taula el model de consum, també es comptarà amb una xerrada de l'Associació per a l'alimentació ecològica al Berguedà, La Pellofa; i una altra del Projecte Pam a Pam, que recull i mostra diverses iniciatives de consum responsable i economia solidària a Catalunya, amb l'objectiu de transformar l'entorn mitjançant la cistella de compra. 

Segons el Casal Panxo, la voluntat és aplegar el màxim nombre de persones interessades en aquest àmbit, conèixer de a prop aquests projectes i engrandir el debat sobre les alternatives alimentàries. 
Arxivat a