Gironella segueix premiant amb descomptes els ciutadans que reciclin

Els ciutadans que utilitzin la deixalleria mòbil poden tenir fins a un 10% de bonificació en el rebut de les escombraries

Aida Morales
12 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:24h
Una deixalleria mòbil similar a la de Gironella.
Una deixalleria mòbil similar a la de Gironella. | AjVic

Una deixalleria mòbil similar a la de Gironella. Autor:AjVic


L'Ajuntament de Gironella ha decidit mantenir, un any més, la periodicitat mensual de la deixalleria mòbil, amb l'objectiu de continuar motivant els ciutadans en la tasca del reciclatge. Per això, aquest servei seguirà fent parada a la plaça de l'Estació una vegada al més, de les 11.00 a les 13.30 hores, i de les 14.30 a les 18.00 hores. 

A més, i segons ha remarcat el regidor de l'àrea de Sostenibilitat del consistori, Josep M. Castellà, l'Ajuntament també mantindrà les bonificacions en el rebut de les escombraries per a aquelles persones que més utilitzin la deixalleria. Si és de tres a sis vegades l'any, obtindran una bonificació del 6% en el rebut del 2017; les que ho facin de set a deu, un 8%, i les que superin les 11 vegades, un 10% de descompte. 

El regidor també ha explicat que es pot sol·licitar el descompte per a aquest 2016 amb el carnet d'ús de l'any passat fins el proper dimecres 20 de gener. A més, qui vulgui continuar amb aquesta iniciativa durant aquest proper any podrà demanar el nou carnet a la deixalleria o a les oficines municipals en horari d'atenció al públic. 

Aquest serà el cinquè any que l'Ajuntament de Gironella premia les persones que reciclen utilitzant el servei de deixalleria mòbil que, de mitjana, són unes 170 cada any.
 

Consulta l'horari de la deixalleria mòbil a Gironella

Arxivat a