Les tres fotografies guanyadores del concurs d'Instagram de la Patum

Els usuaris @vburriez, @janinavilana i @seratbcn són els guanyadors de les tres categories

Redacció
08 de gener del 2016
Actualitzat a les 20:11h
Fotografia premiada
Fotografia premiada | @seratbcn
El concurs d'Instagram de Patum 2015 ja s'ha resolt. Després de més de mig any de la festa berguedana, i amb una demora considerable a causa de la gran quantitat d'imatges que en aquesta tercera edició es van penjar a les xarxes socials, l'organització ha decidit premiar els usuaris @vburriez, per la imatge 'Últim salt de Plens de la Patum 2015', @janinavilana per 'Ballant' i @seratbcn per la fotografia 'Salt de Plens de Patum'. 

Aquestes tres imatges han estat escollides les millors que els instagramers han penjat a la xarxa en les categories de Patum Completa, Passacarrers i millor retrat de la Patum infantil, segons el jurat format pel fotògraf Manel Escobet, el també fotògraf i membre de l'AFTDAO David Barra i el membre de la Junta de l'Associació 'La Patum, Productors' Gerard Gonzàlez. 

Segons l'Ajuntament de Berga, la tria de les imatges va ser una tasca “complexa” a causa de la gran quantitat de participació. Això, però, és un element positiu, ja que el consistori considera assolit l'objectiu de dinamitzar la xarxa amb la temàtica de la festa. No obstant això, també ha volgut demanar disculpes pel retard amb el qual s'ha resolt el concurs, i ha anunciat que l'entrega de premis serà el proper dijous 14 de gener a les 19.00 hores a la Casa de la Patum.
 

Foto: @vburriez

 

Foto: @janinavilana

 

Foto: @seratbcn

Arxivat a