L'ANC convoca al Berguedà per demanar un acord de govern

La concentració serà divendres a les 18.30 hores a l'àrea de turisme de la C-16

Redacció
07 de gener del 2016
Actualitzat a les 22:06h
Després de la concentració d'aquest dijous a Barcelona i de diverses trobades comarcals per demanar un acord de govern entre la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i Junts pel Sí, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Berguedà ha decidit sumar-se a la mobilització i convocar una concentració, aquest divendres, a nivell comarcal. 

Aquesta serà divendres a les 18.30 davant de l'àrea de turisme que hi ha a la C-16, entre Berga i Gironella, just en direcció al Berga Resort. En aquesta, s'insta tothom a portar lots i estelades. 

Malgrat que no es preveu una gran mobilització, l'ANC del Berguedà sí que fa una darrera crida a la ciutadania. Una última demostració de força, segons han dit, que volen que es faci present i se sumi a les darreres reivindicacions per aconseguir un acord d'investidura. I és que, si el proper diumenge no hi ha nou president com a resultat de les eleccions del passat 27 de setembre, el president en funcions, Artur Mas, signarà un decret de convocatòria per a la celebració d'uns nous comicis.