Venen més de 500 entrades en una setmana per veure el Cor Giovinetto a Berga

La Comissió del Centenari de la Mare de Déu de Queralt voldria arribar al 100%

Redacció
08 de gener del 2016

Cor Giovinetto Foto: Cor Giovinetto.


En menys d'una setmana, la Comissió organitzadora del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt ja ha venut més de 500 entrades pel primer concert que el Cor Giovinetto realitzarà a Berga. En aquest, el cor berguedà que va quedar segon al programa de TV3 Oh Happy Day! presentarà el seu nou espectacle, amb algunes de les cançons que es van poder sentir a la televisió, però també altres de noves. 

El concert es realitzarà el proper diumenge 28 de febrer a les 18.00 hores al Teatre Municipal de Berga, a un preu de 14 euros per entrada anticipada i 16 a la guixeta. Aquests diners serviran per col·laborar amb la gran efemèride religiosa, festiva i cultural que viurà enguany Berga i Queralt.

Segons membres de la comissió, l'objectiu d'aquest primer concert seria fer ple, és a dir, poder omplir el 100% de les butaques del teatre, que són 711. Per això, insten tothom a comprar entrades de manera anticipada a través de queralt2015.fila12.cat, i recorden que encara queden moltes places lliures a l'amfiteatre.