BergaComercial reparteix dues tablets i fins a 800 euros en vals de descompte aquest Nadal

Isabel Roca, Montserrat Fíguls, Glòria Rodríguez, Conxi Traserra, Lucía Martín i Gal·la Melgosa són les afortunades

Redacció
05 de gener del 2016
Actualitzat a les 10:38h
Guannyadores dels vals de  descomptes de 200 euros.
Guannyadores dels vals de descomptes de 200 euros. | BergaComercial

L'associació BergaComercial ha tornat a repartir, aquest Nadal, sucosos premis entre els clients de les botigues i establiments de Berga. Com l'any passat, aquesta entitat va tornar a impulsar el sorteig de dues tablets entre els participants de la campanya de la "figureta amagada", així com el sorteig de quatre vals de 200 euros cadascun. 

En el primer, que consistia en trobar les figuretes amagades que hi havia a les botigues associades, les guanyadores han estat Lucía Martín i Gal·la Melgosa, entre les 321 butlletes que es van inscriure. Aquest premi, segons han indicat, es va entregar el passat 3 de gener. 

Per altra banda, aquest dilluns es van fer públics els noms de les afortunades que han rebut els vals de descompte per gastar en els establiments de BergaComercial. Aquestes han estat Montserrat Fíguls Nadeu, Isabel Roca Pagerols, Glòria Rodríguez Navarro i Conxi Traserra. 

Aquests dos concurs han permès continuar dinamitzant les botigues de Berga, així com implicar d'una manera molt positiva els seus compradors. 
 

Una de les guanyadors de la tablet.

Arxivat a