Més d'un centenar de nens omplen «Uns Pastorets Infantils»

El Grup Colònies a Borredà combina la màgia del Nadal amb la dels infants

Redacció
02 de gener del 2016
Actualitzat a les 19:14h
Tots els actors d"Uns Pastorets Infantils"
Tots els actors d"Uns Pastorets Infantils" | Colònies a Borredà

Un total de 108 nens i nenes han teatralitzat, aquest Nadal, "Uns Pastorets Infantils", la versió adaptada que cada any realitza el Grup Colònies a Borredà i que aconsegueix explicar una història divertida, diferent i educativa sobre el naixement de Jesús. I és que, tal com han recordat a través d'un comunicat, "Uns Pastorets Infantil" busquen continuar en el camí de l'educació en el lleure, promocionant la cultura popular i la tradició catalana, mitjançant una versió adaptada i peculiar aquest tradicional i històric esplai.

Els pastorets, doncs, s'adapten en cada ocasió al públic i configuració del grup. El text es modifica en cada cas i, amb els anys, també es va adaptant en clau d'humor. Així doncs, es tracta d'uns pastorets diferents, on es poden trobar des d'Àngels entremaliats, fins a dimonis força ineficaços, tot passant per Reis Mags dependents, pastors xafarders i tot de personatges peculiars que, amb diàleg o sense, realitzen un paper singular, on la innocència de la infància és la protagonista. 

La representació, segons han recordat, es pot portar a terme gràcies a l'esforç molt destacat de tots els participants, així com dels monitors que, de manera desinteressada, aporten les seves hores i entusiasme perquè en surti una gran escenificació. I de tot el conjunt, en sorgeix una representació que cada any es repeteix, però que cada any també és diferent, ja que els protagonistes canvien, els papers s'adapten i les sorpreses es reconfiguren. Màgia infantil en primer pla. 
 

Uns Pastorets Infantils de Colònies a Borredà. Foto: Colònies a Borredà

Arxivat a