Puig-reig reforça la seguretat de Cap d'Any pel vandalisme i agressions dels últims dies

Josep Maria Altarriba assegura que els Mossos d'Esquadra realitzaran tasques de vigilància durant la nit del 31 | L'Ajuntament se solidaritza amb el de Navàs

Aida Morales
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 20:26h

L'alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba Foto: Pere Gendrau

 

L'Ajuntament de Puig-reig ha emès un comunicat on afirma que intensificarà la vigilància i serà “molt estricte”, davant de qualsevol símptoma de “vandalisme” que es pugui produir durant la nit de Cap d'Any. En concret, afirmen que posaran molt d'èmfasi en la prohibició de l'accés de menors de 16 anys al Siroko, lloc on se celebrarà la festa, i que actuaran de manera contundent davant de qualsevol incident. 

Això serà així, segons ha explicat a NacióBerguedà l'alcalde del municipi, Josep Maria Altarriba, en vista dels darrers aldarulls amb violència que hi va haver el passat 24 de desembre a Navàs, així com de l'enrenou que es va produir durant la Fira de Sant Martí a Puig-reig, amb un gran botellón al carrer. En el cas més recent, el del municipi del Bages, l'alcalde ha explicat que hi va haver “violència gratuïta” cap a un grup de joves, fins al punt en què un d'ells va acabar hospitalitzat. 

Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament de Navàs va emetre un comunicat, que el de Puig-reig ha volgut ratificar, tot donant-los “suport i ànims” per la “falta de respecte d'uns pocs” envers dels que tenien ganes de passar-s'ho bé de manera pacífica: “Creiem que això pot ser un toc d'avís i una mesura preventiva perquè no passi res”. 

A més, i tal com ha explicat, l'Ajuntament de Puig-reig ja ha parlat amb el cos de Mossos d'Esquadra i amb els vigilants locals per tal d'incrementar la seguretat d'aquesta nit, i l'alcalde ha demanat a la ciutadania que estigui “tranquil·la” perquè, en un principi, casos com els de Navàs no s'haurien de repetir. 
 
 
 
 
Arxivat a