Gironella es queda sense celebració de Cap d'Any per falta d'organitzadors

Cap empresa o entitat es vol fer càrrec d'aquesta celebració que fa anys havia gaudit de l'admiració de la comarca

Aida Morales
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:11h
Una parella celebrant el Cap d'Any
Una parella celebrant el Cap d'Any | Gerorge Pauwels/Flickr

Gironella no tindrà, enguany, celebració oficial de Cap d'Any. Ha estat així, després que cap empresa o entitat es postulés, a última hora, per fer-se càrrec d'aquest esdeveniment, anteriorment organitzat per l'Associació de Comerciants o el Club Atlètic de Gironella. 

D'aquesta manera, doncs, el concurs realitzat per l'Ajuntament de Gironella ha quedat desert, així com les darreres peticions realitzades a través d'aquest diari pel regidor de Festes, Lluís Vall, que va instar la ciutadania a organitzar-ho d'última hora, amb tot el suport del consistori. De fet, segons ha explicat a NacióBerguedà l'alcalde de Gironella, David Font, el consistori ha intentat promoure l'organització del Cap d'Any fins l'últim moment, amb reunions de darrera hora amb persones i entitats que, finalment, ho han desestimat per falta de temps.

Pel que fa a l'any que ve, Font considera que s'haurà de "replantejar" d'una altra manera. Segurament, ha dit, començant-ne a parlar amb molt més temps amb totes les persones que aquest any han mostrat bona predisposició. Sigui com sigui, ha recordat, el Cap d'Any és una celebració que s'organitza històricament des d'entitats i privats, i que l'Ajuntament només hi dóna suport. 

Per altra banda, l'alcalde ha recordat que, malgrat no haver-hi celebració de Cap d'Any oficial, els gironellencs sí que podran anar als locals i bars que organitzen revetlla de manera privada.
Arxivat a