La CUP felicita els seus militants per l'alta participació a l'ANE

Unes 300 persones van formar part de l'organització, entre les quals Francesc Ribera

Redacció
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:01h

Militants acreditant-se a l'entrada de l'assemblea de la CUP. Foto: Albert Segura


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de la Catalunya Central ha enviat un comunicat on felicita explícitament a tots els seus militants i simpatitzants que van assistir, el passat diumenge, a l'Assemblea Nacional Extraordinària que es va fer a Sabadell, i que van participar en el procés de “democràcia directa i participativa” per decidir la posició envers l'investidura d'Artur Mas.

Del Berguedà, concretament, n'hi van baixar una vintena, alguns dels quals va formar part de l'organització, com ara Francesc Ribera, que va formar part d'una de les meses de votació. Unes 300 persones més, però, van ser les encarregades de garantir el muntatge i desmuntatge, les inscripcions, el dinar, el control dels accessos, la seguretat, el dret a vot i l'escrutini. 

Segons la CUP, l'ANE ha estat “l'assemblea més gran celebrada en tota la història de la CUP”, amb un desenvolupament, tal com puntualitzen, que va ser “impecable” a nivell d'organització, garanties i participació. 

A més, aquesta setmana la Candidatura d'Unitat Popular també ha volgut fer públiques les instruccions i reglament que van regir la tasca de les persones que van garantir el dret a vot, i l'escrutini.