Acord entre el Consell i els pescadors de Pedret per circular per la Ruta Verda

David Font explica que s'entregaran diverses claus perquè els pescadors puguin acostar-se al punt de pesca amb cotxe

Aida Morales
29 de desembre del 2016
Actualitzat el 30 de desembre a la 13:16h
Pont de Pedret.
Pont de Pedret. | Xtec.

El Consell Comarcal del Berguedà ha arribat a un acord amb la Societat de Pescadors de Pedret per tal de permetre que aquest puguin circular en el tram que va de Pedret a Cal Rosal, a fi de no entorpir aquesta pràctica esportiva. Així ho ha anunciat el president d'aquest ens comarcal, David Font, en la darrera reunió plenària, on també ha destacat que, entre el Consell i aquesta societat, es mantindrà una constant i fluïda comunicació. 

Pel que fa als termes concrets de l'acord, Font ha explicat que hi haurà tres punts de recollida de claus per obrir la tanca que  restringeix el trànsit en el tram que va de Pedret a Cal Rosal, i que els pescadors que ho vulguin, només l'hauran de demanar. A més, la mateixa Societat de Pescadors de Pedret també en tindrà una altra perquè tant socis com aficionats puguin tenir facilitats per a la pesca. 

Segons el president del Consell Comarcal, en aquesta reunió els pescadors van afirmar que ells no són els que fan un mal ús de la carretera, tot i que hi havia altres persones que sí. Per tant, van acabar reconeixent la necessitat d'aquesta mesura, que regula el trànsit per aquesta recent renovada via verda. 

Per altra banda, Font també ha indicat que l'empresa de repoblació de truites també comptarà amb una clau i, respecte de la Societat de Pescadors, ha indicat que s'aniran reunint periòdicament per analitzar el bon ús i el funcionament d'aquesta mesura. 
 

La Societat de Pescadors de Pedret critica que no es pugui circular per la Ruta Verda