Prop d'un centenar de persones ompliran el barri vell de la Pobla al XX Pessebre Vivent

S'esperen unes 800 visitants, un nombre similar al de l'any passat

Redacció
24 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:47h
Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet
Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet | Pessebre Vivent

Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet Foto: Pessebre Vivent


El Pessebre Vivent de la Pobla de Lillet ja ho té tot a punt per omplir aquest municipi de l'Alt Berguedà d'esperit nadalenc. Aquest any, en la seva vintena edició, es preveu un gran nombre d'escenes, seguint la tònica de l'any passat, quan es van incorporar més quadres a la masia de Cal Xeró, i amb pronòstic similar al de la passada edició, s'unes 800 persones al llarg dels dies representació.

D'aquesta manera, l'Agrupació Teatral Amics del Romea ha programat dos dies de màgia, amb un pessebre vivent caracteritzat per un ambient únic i una curada ambientació i il·luminació, que traslladarà els visitants a una època passada, tot mostrant alguns dels oficis antics que, llavors, es realitzaven, també, a la Pobla de Lillet.  

En aquest Pessebre Vivent que es podrà veure el dia 25 i el 27 de desembre a partir de les 19.00 hores, hi participarà un centenar de persones, que s'aniran repartint en escenes pel centre històric de la vila, tals com el carrer de l'Església, la callisa que puja fins a Cal Xeró, el carrer Verger o la plaça de l'Església. A més, al final del circuit tots els visitants podran gaudir d'una torrada i menjar calent per fer passar el fred.