Perilla el Cap d'Any a Gironella després que el concurs hagi quedat desert

L'Ajuntament afirma que donarà el major nombre de facilitats possibles a empreses o entitats que vulguin organitzar la festa

Aida Morales
25 de desembre del 2015
Actualitzat a les 20:07h

Foto: Gerorge Pauwels/Flickr


La tradicional celebració del Cap d'Any perilla a Gironella. Aquesta és la situació a hores d'ara, després que el concurs públic que es va convocar per primera vegada des de l'Ajuntament de Gironella hagi quedat desert. Tradicionalment, aquesta festa s'organitzava des de l'Associació de Comerciants o el Club Atlètic de Gironella tot i que, enguany, cap d'aquestes dues entitats ha optat per tirar-la endavant, un fet que preocupa a la ciutadania.

Per això, i segons ha explicat a NacióBerguedà el regidor de Festes, Lluís Vall, el consistori recorda que la possibilitat d'organitzar aquesta celebració durant la nit del 31 de desembre resta oberta, tant per a empreses com per a particulars del municipi o de fora, i que el consistori posarà a disposició tota una sèrie d'ajudes com, per exemple, assumir el cost de la calefacció o la neteja, tal com ja s'informava a les bases del concurs. 

“L'Ajuntament hi posarà tota mena de facilitats, farem el que sigui perquè es pugui organitzar”, ha declarat Vall, tot destacant, però, que l'organització d'aquest esdeveniment no pot ser assumit pel consistori. En aquest sentit, demana que qualsevol persona interessada es posi en contacte amb la institució i que, de la mateixa manera, ho facin empreses o entitats interessades.
Arxivat a