Els Superfilharmònics de Gironella realitzen el primer concert a la Residència Sant Roc

Els alumnes de 3r de l'escola de Gironella s'estrenen amb els instruments

Redacció
22 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:42h

Concert dels Superfilharmònics a la Residència Sant Roc de Gironella. Foto: Escola de Gironella.


Els alumnes de 3r de primària de l'Escola de Gironella que durant aquest curs s'han acollit al projecte musical dels Superfilharmònics, han realitzat, aquest dilluns, un concert a la Residència Sant Roc del municipi. D'aquesta manera, els nens i nenes han pogut demostrat l'aprenentatge musical realitzat durant aquest curs de la mà de professionals de l'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB), així com ambientar les festes dels més grans de la vila, aprofitant la proximitat amb el Nadal. 

Segons ja van explicar, el projecte Superfilharmònics consisteix en apropar els instruments de vent i corda a tots els alumnes d'uns cursos determinats. Una experiència treballada conjuntament amb l'EMMB i els professors de música, que permet donar a conèixer la música a alumnes que, en determinats casos, no haguessin tocat mai determinats instruments. 

En el cas de Gironella, l'actuació a la Residència Sant Roc ha estat la primera en públic, ja que el centre s'ha estrenat aquest curs en el projecte. Així doncs, la residència s'ha omplert, durant unes hores, de violins, violes, violoncels i contrabaixos, i els seus usuaris han acabat “molt satisfets i contents amb l'actuació”, segons ha precisat el centre. No obstant això, també han volgut remarcar que no és la primera visita a la residència que es fa aquest Nadal, ja que el passat 11 de desembre una colla de nens i nenes de parvulari ja s'hi van acostar per ajudar els avis a fer el pessebre. 
Arxivat a