Les seleccions de futbol sub 16 i 18 es preparen a Berga el Campionat d'Espanya

Més de 30 jugadors de diversos punts de Catalunya arriben aquest dimarts a la capital del Berguedà

Aida Morales
22 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:08h
Una pilota de futbol.
Una pilota de futbol. | FCF

Les Seleccions Catalanes sub 16 i sub 18 masculines realitzen, des d'aquest dimarts 22 de desembre i fins dimecres, unes sessions d'entrenament especials a Berga, a través de les quals es prepararan la primera fase del Campionat d'Espanya de futbol, que començarà a Palència (Valladolid), el proper dissabte 26 de desembre.

Per això, des d'avui ja s'han desplaçat fins a la capital del Berguedà més d'una trentena de jugadors provinents del FC Barcelona, UD Cornellà, CF Damm, RCD Espanyol SAD, FC Girona, C.Gimnàstic Manresa i C.Gimnàstic Tarragona, que realitzaran sessions d'entrenament especials de matí i tarda, amb punt de trobada a l'Hotel Berga Park.

Una vegada finalitzats els entrenaments, i havent pogut celebrar l'inici del Nadal, els jugadors es reuniran, el proper dissabte 26 de desembre a les 8.00 del matí, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, des d'on es des plaçaran fins a Magaz de Pisuerga, a Palència. Diumenge serà el torn de la categoria sub 16 masculina, que s'enfrontarà amb Castella i Lleó a les 10.30 hores, mentre que la sub 18 ho farà a les 12.30. Dilluns 28 de desembre a les 10.30 hores començarà el partit Madrid-Catalunya sub 16, i a les 12.30 serà el torn de la sub 18.
Arxivat a