Un ferit greu i un altre de lleu en un aparatós accident a la C-16 entre Berga i Gironella

La furgoneta queda totalment incendiada i s'hi han hagut de desplaçar cinc dotacions de Bombers | Un dels vehicles anava en sentit contrari

Aida Morales
18 de desembre del 2015
Actualitzat el 19 de desembre a la 13:07h
La furgoneta accidentada que ha acabat cremada
La furgoneta accidentada que ha acabat cremada | Aida Morales

Una persona ha acabat ferida en estat greu i una altra en estat lleu, després que un turisme i una furgoneta hagin xocat, aquest divendres al vespre, a la l'autovia C-16, entre Berga i Gironella. Segons ha explicat a NacióBerguedà el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha ocorregut a les 19.20 hores, quan els dos vehicles han xocat, ja que un anava en sentit contrari. A causa d'això, la furgoneta s'ha incendiat per la part de davant i el turisme ha quedat totalment destrossat. 

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc dotacions de Mossos d'Esquadra i cinc més de Bombers, que ràpidament han apagat el foc del vehicle, i també el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat el ferit greu a l'Hospital de Manresa i el lleu a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. 

Pel que fa a aquest tram d'autovia, s'ha tallat tallat al trànsit i tots els vehicles s'han hagut de desviar per la C-16z, al seu pas per Cal Rosal.
 

VÍDEO Un dels vehicles de l'accident de la C-16 anava en sentit contrari

 

Interior de la furgoneta accidentada. Foto: Aida Morales.

 

El turisme també accidentat. Foto: Aida Morales.
 

Detall de la part de davant de la furgoneta accidentada. Foto: Aida Morales.

 

La furgoneta, que ha quedat parcialment cremada. Foto: Aida Morales.

Arxivat a