Joan Roma espera tenir una «alternativa» de substitució en les properes eleccions

L'alcalde de Borredà porta 24 anys exercint de batlle ininterrompudament al municipi

Aida Morales
18 de desembre del 2015
Actualitzat a la 13:56h

L'alcalde de Borredà, Joan Roma Foto: Aida Morales.


El 6è Fòrum Econòmic de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) que es va fer aquest dijous al vespre, va donar tot un seguit de titulars ja de per sí. A pocs minuts de l'inici, i concretament en la primera intervenció de l'alcalde de Borredà, Joan Roma, el moderador de la taula rodona, Xavier Gual, li va preguntar en referència als seus 24 anys a l'alcaldia: "Com s'ho fa per no cremar els borredanesos?". 

"Quan s'entra en política, si fas una cosa que t'agrada, és una sort", va contestar el batlle més històric en actiu de la comarca. No obstant això, Roma sí que va reconèixer que li "agradaria" tenir una "alternativa" de cara a les properes eleccions municipals que hi haurà d'aquí a quatre anys. Un projecte, va precisar, "de continuïtat", tot remarcant que ell no tindria "cap inconvenient" en "donar pas". 

Aquest any, Roma es va presentar per setè cop com a candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Borredà, aquesta vegada, però, sota la marca blanca Compromís x Borredà.