El Fixa't continua creixent, amb més de 720 persones aquest any

L'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal posen "molt bona nota" al cicle de cinema social

Redacció
17 de desembre del 2015
Actualitzat a les 14:11h
Fixat' de Berga.
Fixat' de Berga. | CCBerguedà

El Cicle de Cinema Social Fixa't que es realitza des de fa set anys a Berga viu, des de l'any passat, un creixement important de la participació. De la mitjana dels 94 espectadors per sessió el 2014, una xifra que va marcar el rècord, s'ha passat als 121. Aquesta suma ha permès arribar als 726 espectadors en total aquest 2015, durant les sis sessions s'han anat organitzant. 

D'aquesta manera, doncs, tant el Consell Comarcal del Berguedà com l'Ajuntament de Berga han volgut posar “molt bona nota” a aquesta activitat, que enguany també s'ha traslladat a la Sala Casino del Teatre Municipal de Berga, per tal d'apropar el cinema social i la multiculturalitat gastronòmica a tota la ciutadania. Un projecte que les dues institucions consideren que ja està “totalment consolidat” i que, a més, “demostra l'interès per temes socials”.

Segons ha informat el Consell, el 70% del públic participant al Fixa't ha estat de Berga, mentre que el 30% restant, ha vingut d'altres punts de la comarca. Pel que fa a l'enquesta que es va realitzar a 67 persones, la valoració ha estat molt positiva, amb una nota de 8,18 sobre 10. A més, la majoria han destacat la millora del canvi d'ubicació i, pel que fa a la pel·lícula que més ha agradat, destaca Qu'est-ce qu'on a faig au Bon Dieu, que es va passar el 19 de novembre. 

El Fixa't Jove, per altra banda, també ha donat bons resultats, amb la projecció de documentals i curtmetratges sobre assetjament escolar i bulling a tots els alumnes de 3r d'ESO dels centres de secundària del Berguedà. A més, aquesta temàtica, que havia estat l'escollida en aquesta edició, també s'ha pogut treballar en profunditat a l'aula. 
Arxivat a