Vallcebre busca famílies que vulguin viure i posar en marxa la Masia Castellnou

L'Ajuntament i l'ADBerguedà cerquen projecte d'emprenedoria

Aida Morales
17 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:51h
Masia Castellnou de Vallcebre.
Masia Castellnou de Vallcebre. | ADBerguedà.

L'Ajuntament de Vallcebre ha començat a buscar famílies que vulguin traslladar-se al poble, per tal de viure i posar en marxa un negoci a la masia de propietat municipal de Castellnou. Aquesta, construïda el segle XIX, està situada a la part nord del nucli urbà, en un solar de 870 metres/2, i amb tres plantes i el tradicional paller de les cases de pagès. 

Segons ha informat l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, el consistori està buscant algú per donar “contingut” i dinamitzar aquest espai, amb algun tipus d'activitat econòmica a la masia, que també pugui fomentar estratègies de desenvolupament del pbole. En aquest punt, però, i malgrat que aquest equipament està connectat a la xarxa d'aigua, d'electricitat, enllumenat públic i té bona connexió a Internet, també necessita obres i treballs de restauració. 

Per això, l'Ajuntament de Vallcebre hja obert un període de presentació de projectes de negoci que estarà obert fins el 26 de febrer, i el proper 11 de febrer es realitzarà una jornada de presentació per tal de captar l'atenció dels emprenedors. 

Formulari de la sol·licitud del projecte

Projecte d'emprenedoria de la Masia Castellnou 

 

Vistes des de la Masia Catellnou de Vallcebre. Foto: ADBerguedà.