Gironella tanca el Culturitza't amb el pas de 400 persones

L'Ajuntament en fa una valoració "molt positiva"

Redacció
15 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:07h

El teatre-cabaret Delikatessen, l'última actuació del Culturitza't Foto: AjGironella.


L'Ajuntament de Gironella ha finalitzat, aquest dissabte, l'última de les actuacions del cicle Culturitza't, que va començar a principis de tardor amb el concert acústic a piano de Manu Guix, i que ha finalitzat amb l'espectacle de cabaret-teatre de Delikatessen. En total, més de 400 persones han passat per les quatre actuacions programades, entre les quals també cal destacar Celeste Alias i Els Nens Eutròfics, que tenien un nombre limitat de places a causa de l'espai. 

L'Església Vella, però, ha tornat a ser l'escenari perfecte, omplint d'encant cada actuació, i donant un doble sentit a l'art, que s'ha pogut desenvolupar des de diferents vessants, com ara la música, la poesia i el cabaret d'humor. 

Segons el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Gironella, Lluís Vall, el Culturitza't d'enguany finalitza amb una valoració “molt positiva”, ja que el “buit cultural” que hi ha a la comarca del Berguedà s'ha començat a omplir. Per aquest motiu, ja ha avançat que de cara a la propera temporada es vol consolidar aquest cicle com un “referent cultural” de baix cost al Berguedà, amb una aposta clara per a la cultura i una programació anual apta per a tothom. 
Arxivat a