Denuncien 17 pescadors aquest 2015 per incompliments de la normativa

El cos d'Agents Rurals realitza un total de 398 actuacions de vigilància i control al Berguedà

per Aida Morales , 19 de desembre de 2015 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Agents Rurals han realitzat, aquest 2015, un total de 17 denúncies per incompliments de la normativa de pesca al Berguedà. En aquests casos, segons ha informat el Departament d'Agricultura i Pesca a NacióBerguedà, s'han realitzat decomisos de les canyes o elements no normatius, tal com es pot veure a la fotografia.

Per altra banda, però, també han realitzat 398 actuacions de vigilància, avís o petició de papers en rius, canals i embassaments, per assegurar el compliment de la normativa vigent de pesca en cada punt. 


Un dels casos més flagrants va ser el del passat mes d'agost, quan un grup de persones estava pescant amb una xarxa de 50 metres al pantà de La Baells. En aquest cas, els implicats eren cinc, i anaven acompanyats d'una desena de persones. Segons van explicar a aquest diari, els Agents Rurals els van enxampar pescant sense l'autorització corresponent, ja que la presa és una zona controlada de règim piscícola. Els denunciats havien començat a desplegar una sèrie d'instruments de pesca prohibits.

 

 

Participació