Saldes inicia un cicle de xerrades culturals i artístiques

Les activitats començaran aquest dissabte i s'allargaran fins a l'estiu

Redacció
12 de desembre del 2015
L'Ajuntament de Saldes posarà en marxa, a partir d'aquest cap de setmana, un cicle de conferències i activitats culturals i artístiques per difondre diferents maneres de treballar i veure el món  a tots els nuclis que composen el municipi; Saldes, Maçaners i l'Espà. Tot un seguit d'activitats que començaran aquest dissabte 12 de desembre, amb una xerrada sobre cançons de Saldes a càrrec d'Artur Blasco, que es farà a les 18.00 hores a Saldes 

Per altra banda, durant el mes de gener hi haurà un recital de poemes musicats a càrrec de Meritxell Gené, una conferència sobre mineria a càrrec de Josep Noguera al centre cívic de Maçaners el mes de març, l'espectacle de dansa i música Elisabetta el 9 d'abril a Saldes, una passejada i xerrada a l'Espà l'11 de juny, i una cantada de cançons d'escoltisme el 2 de juliol. 

Algunes d'aquestes xerrades o activitats, ha especificat el consistori, ja tenen data confirmada, mentre que altres encara s'han d'acabar de tancar. A més, totes han estat proposades des del grup de treball de cultura i patrimoni, on hi participen diferents veïns del municipi.