Berga acollirà 24 hores de natació solidària pels refugiats sirians

Els diners recaptats a les instal·lacions del Berga Resort aniran a parar a la ONG Proactiva Open Arms | Els organitzadors animen tothom a nedar o a fer un donatiu

Redacció
09 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:25h
Un home nedant.
Un home nedant. | Berga Resort.

Un grup d'aficionats a la natació de Berga han impulsat, aquest proper dissabte 12 de desembre, les primeres 24 hores de natació solidària que es portaran a terme a la capital del Berguedà. Es tracta, segons han informat, d'una activitat que es portarà a terme al Berga Resort i que intentarà recaptar fons per a “Proactiva Open Arms”, una ONG que es dedica a salvar vides al mar des de l'illa de Lesbos, ajudant els refugiats que arriben per mar a la costa grega. 

Així doncs, les 24 hores de natació solidària començaran a la piscina interior del Berga Resort a partir de les 11.00 del matí de dissabte, convidant a nedar tothom qui en tingui ganes, i els metres que pugui o vulgui. Fins la mateixa hora de diumenge, es podrà fer un donatiu bàsic de 5 euros per a la ONG de Badalona, amb l'objectiu que aquesta pugui continuar ajudant els refugiats que fugen de la guerra de Síria per mar, i opcionalment, també es podrà adquirir el casquet de bany solidari que costarà 3 euros.

Berga Resort s'ha volgut sumar a aquesta activitat i, segons han informat, també posaran a disposició les instal·lacions de vestidors, a part de la piscina, al llarg de les 24 hores que duri l'activitat esportiva i solidària. Els organitzadors han recordat que es pot venir a nedar, però també es pot fer la donació solidària de manera independent.
 

La piscina interior del Berga Resort. Foto: Berga Resort

Arxivat a