La tercera MissionX3 tornarà a realitzar-se a la Pobla de Lillet

La Trail Catllaràs es farà el 30 de juliol | L'organització impulsarà un nou recorregut de 18 quilòmetres per als esportistes que vulguin iniciar-se

Redacció
13 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:33h
Trail Catllaràs
Trail Catllaràs | Rastres Fotografia

Les MISSIONx3 tornen el 2016 de la mà de Klassmark i l’esponsorització de Salomon. Tres curses i tres recorreguts en tres espais de gran interès natural: el Trail Cap de Creus, el Trail Ulldeter i el Trail Catllaràs, un dels grans esdeveniments esportius de l'any que recorre bona part del Berguedà i situa en el mapa el poble de La Pobla de Lillet.

A partir del dimecres 9 de desembre, l’organització obrirà la inscripció conjunta a les tres proves per aquells que vulguin desafiar el repte de les MISSIONx3. El circuit ha tingut una gran acceptació entre tota la comunitat de corredors en les dues primeres edicions. De fet, han estat molts els atletes de primer nivell que hi han volgut formar part. Enguany hi trobaran un al·licient més, ja que s’oferiran premis en metàl·lic als primers classificats de cada una de les respectives curses i de la classificació global del circuit.

El Trail Cap de Creus (diumenge 1 de maig) i el Trail Catllaràs (dissabte 30 de juliol) repeteixen data al calendari i tornaran a ser la primera i darrera parada de les MISSIONx3. Ambdues curses conserven els itineraris de les distàncies Ultra i Trail. A més, per al Catllaràs s’està treballant en un nou recorregut (18k +800M) ideal per als que s’inicien en aquest esport. Es tractarà d’una cursa i distància no puntuable per la classificació global del circuit.

Les grans novetats es troben al Trail Ulldeter. La nova denominació de la zona com a parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser ha permès protegir la nidificació de la perdiu blanca, però també ha alterat l’agenda de curses de muntanya de la zona. Aquest és el motiu que ha impulsat a l’organització recuperar la data de la primera edició (25 de juny). També es desplaça el centre neuràlgic de la cursa, que s’instal·la a Camprodon. En els propers dies es detallarà tota la informació dels nous recorreguts. 
 

David Coma arrasa a la Ultratrail Catllaràs però Toti Bes s'endú la MissionX3

El Berguedà es fa amb els dos podis masculins
 

David Cases guanya la Ultratrail Catllaràs 2015 Foto: Aida Morales