Gironella brilla des d'aquest dissabte amb un gran arbre de Nadal davant l'Ajuntament

Unes 300 persones van omplir la plaça de l'Ajuntament durant l'acte d'encesa de llums

Aida Morales
07 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:52h
Encesa de les llums de l'arbre de Nadal a Gironella.
Encesa de les llums de l'arbre de Nadal a Gironella. | AjGironella.

Unes 300 persones van omplir, aquest dissabte a la tarda, la plaça de l'Ajuntament de Gironella, en l'acte d'inauguració del gran arbre de Nadal que, durant aquestes festes, presidirà la vila. Es tracta d'un gran avet d'uns set metres d'alçada i cinc de diàmetre que, fins a final de festes, farà brillar la vila amb centenars de llums i elements de decoració. 

Tal com va explicar a NacióBerguedà el regidor Lluís Vall, el consistori volia recuperar aquest element nadalenc que s'havia perdut en anteriors governs i tornar a agafar el relleu de l'exalcalde Lluís Bertran. A més, consideren que és un gest que potencia el centre històric de la vila, i l'esperit nadalenc d'arreu del municipi, ja que l'arbre està situat al bell mig de la plaça de l'Ajuntament, i també es veu des de la part baixa de Gironella. 

Durant l'acte d'aquest dissabte, doncs, l'Ajuntament de Gironella va programar una espectacular encesa de llums de Nadal, amb espectacle inclòs, i amb un gran Tió, que es farà cagar durant les festes. De fet, #GironellaésNadal és la campanya que s'ha impulsat des de la Regidoria de Cultura i Festes, i que inclou l'exposició-subhasta solidària de la Fundació Tutelar del Berguedà, un cap d'any infantil i l'obra de teatre "La caputxeta que escombrava l'escaleta".
 

El gran Tió situat sota l'arbre de Nadal de Gironella. Foto: AjGironella.



 
Arxivat a