Càritas Berga fa una crida a la solidaritat durant la campanya de Nadal

L'entitat repartirà joguines a 180 nens i nenes de la capital del Berguedà

Redacció
07 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:33h
L'entitat religiosa sense ànim de lucre Càritas Parroquial de Berga ja ha iniciat la tradicional campanya de Nadal que cada any organitza per recaptar fons que serveixin perquè cap nen de la capital del Berguedà es quedi sense joguines. Per això, ha posat en marxa una sèrie d'activitats i accions que es desenvoluparan durant aquest mes de desembre, tot convidant els ciutadans a participar-hi amb la seva solidaritat. 

Per començar, han iniciat la campanya “Il·lumina el Nadal”, amb què es posaran a la venda diversos llantions, que ja s'han repartit en diferents establiments comercials i escoles. L'objectiu d'aquests és posar-los als balcons i finestres durant la nit de Nadal, per enviar un missatge “d'esperança” a la ciutat. 

A més, el proper 19 de desembre a la plaça de Sant Joan es farà la recollida de joguines noves (o en bon estat), que es repartiran a més de 180 nens i nenes de la ciutat. També es guarnirà l'arbre de Nadal dels desitjos i, a partir de les 18.30 hores, es farà un berenar solidari de pa torrat, all i oli de codony i botifarra. Durant aquest, es comptarà amb la col·laboració de la Coral Xerics i dels Ranger's del Berguedà. 
Arxivat a