VÍDEO Els millors moments del Cor Giovinetto a Oh Happy Day!

TV3 emet un programa especial amb les actuacions més emblemàtiques dels cors participants

Redacció
06 de desembre del 2015
Actualitzat a les 0:24h
1200_1449357498gio2
1200_1449357498gio2


El cor berguedà Giovinetto va quedar, finalment, a les portes de guanyar el programa de TV3 Oh Happy Day! No obstant això, durant el que aquest va durar, van ser moltes les experiències i els bons moments que aquest grup de joves va viure i compartir. Un camí en què es van conèixer noves persones, es van aprendre noves tècniques de veu i cada component va evolucionar com a persona.

Algunes d'aquestes experiències, doncs, són les que s'han pogut veure en el programa especial que s'ha retransmès aquest dissabte al vespre, en què els espectadors han tingut l'oportunitat de reveure les millors cançons, coreografies i els moments més emotius d'Oh Happy Day!, entre tots els grups que hi han participat.

Una temporada, ha destacat TV3, plena de novetats, que ha batut rècords d'audiència, i que al Berguedà s'ha viscut intensament amb la participació d'aquest cor fill de la Polifònica de Puig-reig.

Oh Happy Day!, però, encara no s'acaba, i el proper dissabte 12 de desembre hi haurà una darrera entrega en forma de programa especial, on es repassaran les millors cançons catalanes votades pels espectadors del programa, i interpretades pels cors que han passat pel plató durant les tres últimes temporades.