El Consell finalitza els cursos de coneixement de la societat catalana

Els participants fan una valoració “molt positiva” del global de les activitats

per Redacció , 4 de desembre de 2015 a les 11:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una de les visites que ha realitzat el grup. Foto: CCBerguedà


El Consell Comarcal del Berguedà ha finalitzat, aquesta setmana, les sessions del curs de coneixement de la societat catalana, que han realitzat diverses persones nouvingudes de la comarca. Es tracta, segons han explicat, d'una sèrie d'activitats realitzades a Berga i Gironella, que han comptat amb el suport dels diferents ajuntaments i entitats com Òmnium Cultural, Creu Roja, CCOO, tècnics de l'Oficina de l'Habitatge i agents dels Mossos d'Esquadra. 


En conjunt, les sessions han tingut per objectiu oferir la màxima informació possible sobre els serveis i els recursos de la comarca als assistents, així com submergir-los en la cultura catalana, a través, per exemple, d'una visita al local dels Castellers de Berga, a la biblioteca, a la casa-museu Teixidor-Bassachs, o a les instal·lacions dels consistoris de Berga i Gironella. Segons l'ens comarcal, la valoració per part dels alumnes ha estat “molt positiva”.
 

Una de les xerrades que ha realitzat el grup. Foto: CCBerguedà

 

Participació