Saldes escollirà el cartell d'entrada al poble a través d'un concurs de fotografia

Les bases es faran públiques a partir d'aquest dissabte

Redacció
05 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:31h

Saldes Foto: Consell Comarcal del Berguedà


L'Ajuntament de Saldes ha organitzat un concurs de fotografia per tal d'escollir, d'entre totes les obres, quines són les que més encaixen per esdevenir els cartells d'entrada al municipi. L'objectiu, han explicat, és uniformitzar la imatge de Saldes com a poble de muntanya i fer que els saldencs hi puguin dir la seva. 

El millor cartell guanyarà un premi en metàl·lic de 100 euros, mentre que el segon classificat en guanyarà 50. A més, aquestes dos imatges restaran exposades a cadascuna de les dues entrades del centre del poble, i també es preveu realitzar altres concursos per triar les imatges que presentaran l'entrada de Maçaners, l'Espà i Feners. Això, però, es farà en els propers anys, han dit. 

Segons el consistori, les bases del concurs es podran consultar a la web institucional a partir d'aquest dissabte, així com recollir-les impreses a les oficines de l'Ajuntament i a l'Oficina de Truisme. Pel que fa al jurat, estarà format per una persona de l'equip de govern, un membre del grup de treball de turisme i una darrera persona amb perfil tècnic.