El Cau de Gironella engegarà una revista informativa per atraure turistes

Els Potes visiten les instal·lacions de l'Ajuntament i coneixen les funcions dels regidors

Redacció
02 de desembre del 2015
Actualitzat a les 9:54h

Visita dels Potes del Cau de Gironella a l'Ajuntament. Foto: AjGironella.


Els Potes del Cau de Gironella van visitar, aquest darrer dissabte, les instal·lacions de l'Ajuntament de Gironella, per tal de conèixer les funcions i tasques que s'hi desenvolupen i explicar el projecte que tenen entre mans. Es tracta, segons ha explicat el consistori, d'una revista informativa, que pretén ser una eina per atraure turistes al municipi. 

Els membres del Cau es van entrevistar amb el regidor de Promoció Turística, David Saborido, amb qui van parlar dels diferents departaments que composen aquesta institució, i també van fer un recorregut guiat que va acabar amb un joc a la sala de Plens. Cada participant havia d'encertar quina era la tasca de cadascun dels regidors, i també van ocupar els diferents seients que tenen aquests representants polítics.

Des de l'Ajuntament, per la seva part, ja han afirmat que es tracta d'una activitat que valoren “molt positivament”, ja que és “important” fer més accessible aquesta institució als vilatans i vilatanes, així com promoure el turisme.
Arxivat a