Els instituts Guillem de Berguedà i Pere Fondevila fan els dos millors vídeos contra la violència de gènere

L'acte d'entrega de premis acull unes 300 persones al Pavelló de Suècia aquest diumenge

Redacció
30 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:14h
990_1448889281video
990_1448889281video
Els actes del Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència envers les Dones han finalitzat aquest diumenge amb l'entrega de premis del V Concurs "Nosaltres també diem no a la violència". Un acte que ha aplegat més de 200 persones al Pavelló de Suècia i que ha premiat els millors vídeos realitzats des dels instituts de la comarca per conscienciar sobre els maltractaments i la necessitat de frenar la violència masclista. 

Entre aquests, el primer premi se l'han endut el treball titulat “Colors d'igualtat” de l'Institut Guillem de Berguedà i “Canviem-ho” de l'IES Pere Fontdevila, que mostren diverses escenes de violència de gènere i com podria ser, per contra, una situació de parella que es basés en la igualtat. Per altra banda, els segons premis han estat per “Passem a l'acció” de l'Institut Guillem de Berguedà i “Violència de gènere” de l'Institut de Puig-reig, i els tercers per “Atura-ho” de l'IES Pere Fontdevila i “Sigues forta” de l'Institut de Puig-reig. 

Durant l'acte s'han passat els vídeos més ben valorats, i els alumnes guanyadors han recollit els premis de la mà de la regidora d'Atenció a les Persones, Anna Alsina, i del conseller Josep Lara. A més, els guanyadors també han rebut vals de compra per als diferents comerços de la comarca i, durant l'entrega, s'ha pogut gaudir de l'humor de la pallassa TrAfAlgAr i d'una actuació musical del Combo Infantil de l'Escola de Música de Berga.