El Cor Giovinetto ho dóna tot, però es queda a les portes de guanyar Oh Happy Day!

El Quartet Mèlt es proclama guanyador del concurs de TV3,a mb un 57,3% del suport de l'audiència | El Cor Giovinetto aconsegueix la segona posició per sobre de Jarks

Redacció
29 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:41h
El Cor Giovinetto.
El Cor Giovinetto. | Cor Giovinetto.


El Cor Giovinetto ho ha donat tot. Des que van començar el programa recordant aquella Lacrimosa, amb aires clàssics i defensant amb orgull la seva trajectòria filla de la Polifònica de Puig-reig, els joves berguedans han evolucionat molt. Tal com ells han indicat, ha estat una experiència plena d'emocions que, més enllà d'haver-los fet créixer a nivell musical, també els ha unit en l'amistat. 

En aquesta darrera gala, competint amb el Quartet Mèlt i els Jarks, el Cor Giovinetto no ha aconseguit prou suport popular per proclamar-se guanyador. Concretament, un 22,6%, quedant per sota del Quartet Mèlt, que s'ha proclamat el millor cor de Catalunya, amb un 57,3% de vots per part de l'audiència. 

Durant aquest últim programa, el Cor Giovinetto s'ha atrevit amb un mite dels musicals, Mar i Cel, interpretant Per què he plorat, i aconseguint valoracions per part del jurat molt positives. "Sou com una carícia", els deia Chenoa. A més, i després de portar a l'escenari en la seva última actuació la cançó Sugar de Maroon5, el mateix jurat els donava les gràcies per haver compartit amb ells un creixement personal i professional molt "transparent". 

El Cor Giovinetto marxa sense guanyar Oh Happy Day!, tot i que recordant el que ells mateixos explicaven en una entrevista a NacióBerguedà, tampoc s'haguessin imaginat mai poder passar els càsting del programa. En aquest punt, tot un èxit i un gran pas en la seva evolució personal i com a grup.