1 de 10

Més d'un centenar de persones donen suport, des de Puig-reig, als Giovinetto

La biblioteca de la plaça Nova del municipi s'ha omplert de fans | Diversos veïns s'apleguen per mirar la gala d'Oh Happy Day! des d'una pantalla gegant

per Redacció, 28 de novembre de 2015 a les 23:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Puig-reig s'aplega a la biblioteca de la plaça nova per donar suport al Cor Giovinetto. Foto: Manel Iglesias


Puig-reig està amb el Cor Giovinetto. Tant és així, que a principis de setmana ja van anunciar que posarien una pantalla gegant a la biblioteca de la plaça nova del municipi, on poder seguir en directe la gala del programa de TV3 Oh Happy Day! En conjunt, una decisió d'èxit, ja que més d'un centenar de persones s'apleguen en aquests moments en aquesta sala, des d'on s'està mirant el programa i donant suport al cor berguedà. 


Amb incertesa sobre qui serà el guanyador, a més, les xarxes socials van plenes de missatges de suport i demanant el vot pels Giovinetto, i l'eufòria s'està acabant d'apoderar d'aquesta sala de Puig-reig. Ara per ara, però, encara hi ha l'incògnita de quin és el grup que s'està allunyant en el marcador, tot i que les sensacions dels fans del Cor Giovinetto són positives. El Berguedà, de moment, s'omple d'optimisme.
 

Puig-reig s'aplega a la biblioteca de la plaça nova per donar suport al Cor Giovinetto. Foto: Manel Iglesias

 

Participació