VÍDEO El futbolista Uri Rosell transmet el suport del Berguedà al Cor Giovinetto

El jugador berguedà de l'Sporting de Lisboa demana el vot pel cor de Puig-reig i afirma que la comarca estarà al seu "costat"

Redacció
27 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:30h
990_1448623583rosell
990_1448623583rosell
 

Mireu quin vídeo ens han passat avui al matí! :D Gràcies Uri pel teu suport! Què orgullosos estem de compartir poble amb un gran jugador i gran persona com ell! Uri Rosell

Posted by Cor Giovinetto on divendres, 27 / novembre / 2015
 
El jugador de futbol puig-regenc Uri Rosell, que actualment està jugant amb l'Sporting de Lisboa, ha enviat des de Portugal un vídeo de suport al Cor Giovinetto, en què manifesta "l'orgull" dels ciutadans de Puig-reig i del Berguedà cap a aquest grup de joves. 

A més, afirma que són un cor "treballador, jove, humil i que cada vegada ho estan fent millor". En aquest punt, Rosell insta a donar-los un vot de confiança, ja que han realitzat una gran evolució i poden arribar molt més lluny. 

A més, i com a bon berguedà, tot i que fora de casa, també els ha volgut transmetre el seu suport personal i de comarca, tant si guanyen com si no: "Guanyeu o no guanyeu, sempre tindreu el Berguedà al vostre costat". 
 

VÍDEO Els actors de Mar i Cel es posen al costat del Cor Giovinetto per guanyar Oh Happy Day!

VÍDEO El Cor Giovinetto demana el vot per guanyar Oh Happy Day!

VÍDEO La filla de Montserrat Caballé demana el vot pel Cor Giovinetto