Puig-reig acollirà dissabte l'entrega de premis a la Prevenció d'Incendis Forestals

Un total de 18 ADF opten als diferents reconeixements

Redacció
25 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:21h

Bombers i ADF treballant conjuntament. Foto: Bombers.


El Pavelló Esportiu de Puig-reig serà l'escenari, aquest proper dissabte, de l'acte d'entrega de premis a la Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, que enguany arriben a la seva 19a edició. Aquests es donaran a 18 Agrupacions de Defensa Forestals (ADF) reconeixent, així, la tasca de prevenció i lluita contra els incendis que aquestes agrupacions que realitzen a la demarcació de Barcelona. Aquest any, a més, l'acte comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa

Durant la gala s'entregaran dos categories de premis; els Rossend Montané, en els quals es premia l'obra de prevenció d'incendis forestals i on hi opten 10 ADF, i el premi Jordi Peix i Massip, que reconeix alguna activitat de prevenció, organització de l'extinció o sensibilització de la societat. En aquest darrer, s'hi han presentat 8 ADF. 

A més, també s'atorgarà el premi honorífic Joaquim Maria de Castellarnau de reconeixement a la persona qui, amb les seves iniciatives, hagi contribuït a la prevenció dels incendis forestals com a membre d'una ADF. Aquesta agrupacions tenen caràcter voluntari i estan formades per propietaris forestals, voluntariat, ajuntaments i altres entitats que treballen per la prevenció i lluita contra els incendis forestals, i la divulgació dels riscos. 
Arxivat a