Disset projectes es presenen al Concurs d'Idees Emprenedores del Berguedà

Es repartiran més de 14.000 euros en premis

Redacció
23 de novembre del 2015
Actualitzat a les 16:52h

Candidats del concurs el 2014. Foto: ADBerguedà.


Un total de 17 candidatures són les que s'han presentat, aquest any, al IV Concurs d'Idees Emprenedores del Berguedà, que repartirà distincions de més de 14.000 euros. D'aquestes, sis han optat al premi a la millor idea, mentre que les 11 restants, al premi emprenedor. 

El primer, amb una distinció única, valorarà la idea més innovadora i creativa, mentre que el premi a l'emprenedoria guardonarà els tres millors projectes per la seva viabilitat, innovació i potencial de creixement. Durant aquesta setmana, un jurat amb representants de les entitats col·laboradores serà el que valorarà les idees i els projectes per destacar-ne els millors. El jurat estarà conformat per Pere Caballero (CTAC), Marc Vilà (Cambrabcn), Neus Viñas (ACEB), Antoni Clement (LEADER), Judith Serra (Hostaleria i Turisme del Berguedà), Marc Bernadich (FUB), Àngel Noguera (AIJEC), Moisès González (MoiAcció) i Eduard Barcons (ADBerguedà). 

L'acte d'entrega de premis als millors projectes es farà el proper divendres 11 de desembre a les 18.00 hores a l'Hotel Ciutat de Berga, on també es podrà assistir a una conferència de l'empresari Jordi Priu, Premi Jove Empresari 2014, gerent del grup MMM i fundador de la Quantion, 101 Startup, Hala Projecte i Cluj investments.