El Catalunya Experience arriba al Berguedà i fa un tast de Patum

El capítol es projectarà per TV3 aquest dimecres

Redacció
23 de novembre del 2015
Actualitzat a la 13:54h
Ivana Miño i Puan.
Ivana Miño i Puan. | TV3

Ivana Miño i Puan. Foto: TV3


El programa de Catalunya Experience d'aquest proper dimecres a TV3 farà parada a Barcelona, però també al Berguedà, on la jove estudiant de periodisme a Indonèsia Putri Anindya 'Puan' descobrirà emocions fortes i un espectacle mai vist; la Patum.

Després de fer parada a la Sagrada Família, de la qual Puan marxa sense paraules per descriure la seva bellesa, aquesta es desplaça fins al Berguedà. En aquesta comarca, gaudeix de cavalls en llibertat de la mà de la Fundació Projecte Miranda, visita el Pedraforca, el Santuari de Queralt, i viu una Patum en directe.

"La Puan va arribar a l'aeroport de Barcelona morta de curiositat i va marxar al·lucinada", expliquen a la promo del programa, dirigit per Xavier Brichs i presentat per l'actriu Ivana Miño. Una experiència única en un entorn i un moment privilegiat, que descobreix una petita, però generosa part de Catalunya. 

El capítol dedicat al Berguedà, el setè de la sèrie, es projectarà aquest dimecres a les 22.40 hores, i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i del Patronat Municipal de la Patum.
Arxivat a