Dos exalcaldes i diversos tècnics declaren per la rescissió de les concessions amb Inberga Tur

La declaració ha durat unes dues hores a la Ciutat de la Justícia | Les parts hauran d'exposar les conclusions i el jutge la sentència

Aida Morales
18 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:44h

Santuari de Queralt Foto: Aida Morales


Els exalcaldes Josep Maria Badia i Ramon Camps, i mitja desena de testimonis més han declarat aquest dimarts, al jutjat Contenciós Administratiu que porta el cas de les concessions d'Inberga Tur, arran de la rescissió del contracte de la gestió de l'Hotel Berga Park i de l'Hostatgeria de Queralt, que l'Ajuntament de Berga va aprovar en Ple Municipal el passat 2010. 

Ha estat al llarg d'unes dues hores a la Ciutat de la Justícia, on cadascun dels testimonis citats per l'empresa o el consistori berguedà ha exposat el seu relat dels fets i ha contestat a les preguntes de les parts. Segons ha pogut saber NacióBerguedà, s'ha tractat d'una sessió tècnica, a partir de la qual cadascuna de les parts haurà d'exposar unes conclusions. A partir d'aquí, el jurat deliberarà i presentarà una sentència. 

El cas que s'estava jutjant, prové de la denúncia que Inberga Tur va interposar contra l'Ajuntament de Berga, després que aquest decidís rescindir la concessió, al considerar que s'estaven incomplint algunes clàusules que figuraven al contracte.
Arxivat a