El PP critica que es «doni l'esquena» al Clúster de Productes de Muntanya

Dolors Montserrat i Joan Antoni López Noguera es reuneixen amb els representants del clúster nascut al Berguedà

per Aida Morales , 18 de novembre de 2015 a les 11:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La diputada al Congrés Dolors Montserrat i el president comarcal del PPC, Joan Antoni López Noguera. Foto: Aida Morales.


La diputada del Partit Popular a Madrid i número 4 de la llista per Barcelona, Dolors Montserrat, s'ha reunit aquest dimarts a Berga amb els membres del Clúster de Productes Típics de Muntanya, així com amb el president del PPC al Berguedà, Joan Antoni López Noguera, per analitzar la situació d'aquest clúster i buscar alternatives de finançament per fer front, segons ha dit, a la seva continuïtat i a l'actitud del Govern català. 


Després d'aquesta reunió, Montserrat ha volgut destacar el “compromís” del PP cap al sector agroalimentari. Una implicació, ha recordat, que ja es va veure amb la subvenció de 450.000 euros que, segons afirma, el Govern espanyol va donar a través de l'EOI per treballar aquest sector. “Estic contenta i orgullosa que aquest clúster estigui en funcionament malgrat les dificultats”, ha declarat. 

Per altra banda, però, Montserrat no ha vist amb tan bons ulls l'actitud del Govern català, a qui ha acusat de “donar l'esquena” a la indústria agroalimentària de Catalunya. Això és així, ha dit, ja que “no hi ha manera que la Generalitat reconegui aquest clúster”. Per contra, ja ha anunciat que el Govern espanyol estarà al seu costat, i es continuaran buscant subvencions en aquest sentit. 


“Creiem que aquest clúster s'ha de recolzar”, ha continuat López Noguera. Així mateix, s'ha sumat a la crítica de la seva companya política, i ha criticat que la Generalitat estigui deixant “desemparats” els empresaris d'aquest sector del Berguedà.

A continuació, els dos dirigents s'han reunit amb militants i simpatitzants, amb qui han compartit visions de l'actualitat catalana i berguedana. 
 

Joan Antoni López Noguera saludant militants i simpatitzants. Foto: Aida Morales.

 

Dolors Montserrat saludant militants i simpatitzants. Foto: Aida Morales. 

 

Participació