L'Ajuntament de Berga se cita amb el jovent de la ciutat aquest divendres a la tarda

El consistori vol analitzar les seves necessitats i començar a treballar nous projectes

Redacció
17 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:10h
L'Ajuntament de Berga ha convocat, aquest proper divendres 20 de novembre, una nova trobada amb el jovent de la ciutat, per tal d'escoltar les seves preocupacions i implicar-lo en el desenvolupament de nous projectes de ciutat. Serà a les 17.30 hores al consistori, en una reunió oberta a tothom que, segons ha indicat el mateix ajuntament, pretén continuar la feina feta en anteriors legislatures, així com la que es va posar sobre la taula el passat 2 d'octubre, en la primera trobada amb el nou equip de govern. 

D'entrada, han informat, es vol marcar un “programa de mínims”, on hi hagi una presa de contacte amb totes les entitats per tal de saber fins on arribar. Per altra banda, també es debatrà com articular l'organització juvenil a la capital catalana, i analitzar si, en aquest cas, seria viable un consell d'entitats, tenint en compte que molts dels joves ja estan organitzats. A més, també es plantejarà un dia de presentacions, així com la calendarització de les trobades. 

Per altra banda, aquesta trobada també busca fomentar el debat sobre la necessitat o no que el consistori sigui l'encarregat d'organitzar la revetlla de Cap d'Any, noves fórmules de cara al Carnestoltes, l'organització d'altres festes, i la preocupació que es va posar de manifest en la darrera reunió, sobre el buit cultural de la ciutat als ulls dels més joves. 
Arxivat a