La Creu Roja farà set tallers al Berguedà per recaptar fons per la Campanya de Reis

S'organitzaran activitats a Casserres, Gironella, Guardiola de Berguedà i Puig-reig

Redacció
19 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:46h
La Creu Roja del Berguedà ja ha començat a treballar per preveure les necessitats que enguany es plantejaran durant la Campanya de Nadal i Reis. Per això, ha organitzat set activitats esportives i culturals que ajudaran a recaptar fons, amb l'objectiu que tots els nens i nenes puguin celebrar amb joguines aquestes festes. 

La finalitat, segons han informat en un comunicat, és poder comprar material escolar i joguines educatives per a uns 130 infants de famílies en risc d'exclusió, un nombre similar al de l'any passat, quan la campanya de Reis va garantir regals per a 133 infants de tot el Berguedà.

Aquest any, però, el departament de Joventut de la Creu Roja ha organitzat més activitats que mai, amb set tallers repartits per quatre pobles diferents de la comarca, i propostes per a tota la família. El primer taller serà aquest dissabte 21 de novembre a la plaça Santa Maria de Casserres. En aquesta, s'ha programat un matí de jocs, animació infantil i un esmorzar popular. En aquest cas, però, l'actiitat serà gratuïta. 

El segon taller serà dilluns 23 de novembre a les 18.00 hores a la Llar d'Infants Estel de Gironella. Es tracta d'un taller de música per a nadons de 6 mesos a dos anys, que conduïrà Carla Galiot, i que tindrà un preu de cinc euros. El proper divendres, Gironella també acollirà un taller de zumba, kambüa action i Life2dance a la Llar d'Avis, on Sandra Rubiralta, Bet Gilio i Eve Garcia ensenyaran aquests balls a partir de les 20.00 hores.

De cara al 30 de novembre, el mateix emplaçament acolirà un taller de ioga basat en salut i energia, que impartirà Gemma Estrada a les 20.00 hores; mentre que dimecres 2 de desembre, els tallers es desplaçaran fins a la Llar d'Avis de Guardiola de Berguedà per parlar de decoració amb flors; i el dimarts 15 de desembre serà el torn de Puig-reig, on es donaran nocions bàsiques de decoració de Nadal, en un taller impartit a la Biblioteca Plaça Nova a les 20.30 hores. 

Finalment, dimecrers 16 de desembre a les 21.00 hores s'impartirà, a la Llar d'Avis de Gironella, un taller de cuina de Nadal amb Marc Martín. Aquesta serà l'única activitat que tindrà un cost de 10 euros, mentre que la resta costaran cinc euros.