La comunitat islàmica de Berga condemna els atemptats de París

En un comunicat, afirmen que són “actes macabres” que no tenen cap tipus de relació amb l'Islam | La comunitat islàmica insta a treballar "per rebutjar el radicalisme i l'extremisme”

Redacció
16 de novembre del 2015
Actualitzat el 17 de novembre a les 9:39h
Els atacs a París han provocat més d'un centenar de víctimes.
Els atacs a París han provocat més d'un centenar de víctimes. | Europa Press

La comunitat islàmica de Berga ha volgut fer públic el seu posicionament i “condemna” davant dels atemptats que es van produir a París aquest passat divendres 13 de novembre. Segons el comunicat que han fet públic a través de l'àrea d'Immigració del Consell Comarcal del Berguedà, consideren que es tracta d'“atacs criminals i terroristes”, tot subratllant que són “actes macabres” que no tenen cap tipus de relació amb l'Islam. 

D'aquesta manera, doncs, la comunitat islàmica del Berguedà se suma al dol de la nació francesa, i fa una crida, segons el comunicat, per treballar units “per la pau, i per rebutjar el radicalisme i l'extremisme”.

Aquest divendres al vespre, Paris va viure el segon pitjor atemptat de la història en una ciutat europea. Més d'un centenar de persones van morir en diversos atacs simultanis, explosions i tirotejos que van causar el pànic i l'horror a la ciutat.
Arxivat a