L'ANC del Berguedà condemna l'atemptat de París i diu que la violència «no pot ser acceptada»

L'Assemblea comarcal creu que les fets ocorreguts aquest divendres són un "atac universal als drets humans"

Redacció
14 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:48h

Els atacs a París han provocat desenes de víctimes Foto: Europa Press


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Berguedà, conjuntament amb els nuclis territorials d'Avià, Bagà, Berga, Borredà, Casserres, Cercs, Gironella, Gósol, Guardiola-Sant Julià de Cerdanyola, la Nou de Berguedà, la Pobla de Lillet, Montmajor, Olvan, Puig-reig, Saldes, Vallcebre i Vilada, han emès, aquest dissabte, un comunicat, en què mostren la "condemna més enèrgica" davant dels atemptats ocorreguts aquest divendres a la nit a París

Segons manifesten, la violència "no pot ser acceptada" en cap lloc del món i, molt menys, per "imposar uns ideals". D'aquesta manera, doncs, afirmen que fets com aquests, en què han mort més d'un centenar de persones i n'hi ha moltes més de ferides, "són un atac universal als drets humans" que no es pot permetre ni tolerar. 

Per tots aquests motius, destaquen el seu "suport" a totes les famílies que han perdut algun familiar, així com a tota la ciutat de París, ja que un atac d'aquestes característiques, consideren, pot arribar a marcar el "tarannà" de tot un poble. "Avui tots som París", conclouen.